18.5.2012
 

Levytyö siirtyy laseraikaan!

Tänään sovitulla kaupalla Järviseudun Levytyö Oy konekantaan on tulossa merkittävä lisäys laser-leikkurin muodossa. Japanilaista alkuperää oleva Amada merkkinen laserleikkauskeskus tulee käyttöömme kesäkuun alkupuolella.
 
Uusi laserimme pystyy jopa 20 mm levyvahvuuteen sekä useisiin eri materiaaleihin mm. teräkseen, alumiiniin, ruostumattomaan teräkseen, polykarbonaattiin jne. Leikattavan levyn koko on maksimissaan 1500 x 3000 mm. CNC-ohjattun leikkurin 10 paletin vaihtotorni mahdollistaa pitkienkin sarjojen ajon.
 
Leikkaustarkkuus laserissa on erinomainen. Voimme leikata suoraan esim. kierteitä varten reiät levyihin. Laserleikkaus monipuolistaa palvelutarjontaamme tuntuvasti.
 


 KarhuKoura mallisto on kasvanut kahdella uudella kokoluokalla.

Valmistamamme KarhuKoura-energiakouratuoteperhe on kasvanut kahdella uudella kokoluokalla. "Isokarhu" KK 25 on tarkoitettu vähän suurempaan kaivinkoneeseen ja katkaisuteho tällä nelkäpäläisellä pedolla on 250 mm.
 
 
Malliston toiseen päähän on nyt saatavilla maatilakuormain- ja kaivinkonekiinniteinen TR13 / KK13 malli. Keveydestään huolimatta katkoo 130 mm. Ja kaikkiin malleihin on saatavana pystykarsinta.
 
Katso lisää KarhuKouran omilta sivuilta osotteessa www.karhukoura.com.
 
 
 
 
 
 
 
 
5.2.2012

 


Järviseudun Levytyö Oy, Rengastie 5, Alajärvi. Puh. (06) 557 2101.  E-mail myynti@levytyo.com